Grails

Grails er et fullstack rammeverk på javaplattformen som opprinnelig var inspirert av Ruby on Rails. Grails gikk imidlertid i sin egen retning og har blitt et solid og kraftfullt alternativ. Man får fleksibiliteten og enkelheten til programmeringspråket Groovy, samtidig som hele økosystemet til JVMen er tilgjengelig. Grails bygges med Gradle og er basert på Spring Boot.

Det finnes et vell av plugins som enkelt lar deg utvide med ny funksjonalitet. Kodemaker har et levende Grailsmiljø og har levert mange vellykkede prosjekter ved bruk av denne teknologien. I tillegg finner du mange Open Source bidrag både i selve rammeverket og i diverse plugins med Kodemakersignatur.

Våre bloggposter

Setting up Grails Guard

Det er kjedelig og unødvendig at integrasjonstestene dine kjører i en liten evighet når du bruker Grails. Denne blogposten viser deg hvordan du setter opp Grails Guard og slipper dødtid. Les posten

Open source

Trygve utviklet Grails class diagram plugin. The ClassDiagram plugin provides an UML-like diagram of your grails domain classes. (Dette prosjektet er ikke oppdatert til nyere versjoner av grails)